Η Εταιρεία μας

Ποιες οι δραστηριότητές μας;

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ-ΧΡΩΜΑΤΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ποιο Είμαστε;

Η επιχείρηση VG ΒΑΛΗΣ ιδρύθηκε το 2014 και είναι συνέχεια μιας εμπορικής δραστηριότητας που ξεκίνησε από το 1986.

Η βασική της εμπορική δραστηριότητα είναι το εμπόριο ειδών οικοδομής σε όλο το φάσμα τους καθώς και οι μηχανολογικές μελέτες οι οποίες πραγματοποιούνται από Μηχανολόγο Μηχανικό.

Η εταιρία έχει μπει δυναμικά στην αγορά της Σάμου δημιουργώντας ένα σύγχρονο εμπορικό πολυκατάστημα, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας έχοντας δημιουργήσει e-shop με το οποίο εξυπηρετεί πελάτες πανελλαδικα σε καθημερινή βάση. Η εδρα της βρίσκεται στη Σάμο στο χωριό Μυτιληνιοί.

Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο Βαλής Γεώργιος, Μηχανολογος Μηχ. Τ.Ε.

Ποια η φιλοσοφία μας;

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στη προσφορά καινοτομίας με την ανάπτυξη ολοκληρωμένων προϊόντων ή υπηρεσιών και τη τεχνική υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση, που συμβάλει στην αύξηση της απόδοσης και την μείωση του κόστους παραγωγής και συντήρησης.

Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτητικές παραγωγικές ανάγκες της βιομηχανίας, επιδιώκεται η ανάπτυξη δυναμικών μεθόδων με κύριο άξονα τις τεχνικές προληπτικής ή/και επεμβατικής συντήρησης & διαγνωστικών ελέγχων.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού μελέτης εφαρμογών και ανάπτυξης με προηγμένα υλικά & με τεχνολογίες, η "VG ΒΑΛΗΣ" είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας.